boka in oss på

Vad är SWEAKTIV och vad gör vi?

Vi är ett litet specialinriktat företag som arbetar med och lär ut hur företag blir ett samspelt lag. Vi har många års erfarenhet av idrott på elitnivå och har goda kunskaper när det gäller att kombinera glädje med hög prestation.

Låt oss se på ditt företag och ge Er ett förslag på ett upplägg med skidskytte som tema. Vi delar upp företaget i olika lag, lär ut de tekniska grunderna i både skidåkning och skytte. På sommaren kör vi på plastbanor och vintertid naturligtvis på snö.
     Vi kommer till Er, alternativt Ni kommer till oss.  Tillsammans har vi fantastiskt roligt medan vi som instruktörer ser till så att alla i teamen växer och förstår idrottens innersta glädje.

Vi har både elektronisk och skarp utrustning. Elektroniken gör det möjligt att tävla på ytor som till exempel stadsmiljöer, gräsmattan utanför företaget, ja till och med inomhus. Vanliga skidskyttegevär kräver dock en hel del vad gäller säkerhetstänk och där beslutar vi från fall till fall om detta är möjligt.
     Vi har förutom banor och skidutrustning även material så vi faktiskt kan förvandla företagets bakgård till en inspirerande idrottsarena.

magdalena Som en extra trevlig krydda kan vi bjuda in någon känd idrottsprofil. Det kan vara till exempel en framgångsrik tränare eller aktiv idrottare. Vi kan som exempel då gå igenom hur man som idrottsman arbetar med sin mentala utveckling.

Hur förbereder man sig inför en tävling?
Hur kan man hitta tillfredställelse i att känna hur man växer som människa?

Vi kan även gå in på den fysiska biten om hur viktigt det är med kontinuerlig träning och hälsosamma kostvanor!


Vem skulle du vilja ha som föreläsare på ert event? 

Event

skidskytte

mångkamp

valla

Om Sweaktiv Navigering   Kontakta oss

Vi är ett litet specialinriktat företag som arbetar med och lär ut hur företag blir ett samspelt lag. Vi har många års erfarenhet av idrott på elitnivå och har goda kunskaper när det gäller att kombinera glädje med hög prestation. Läs mer om oss..

¤ Startsida
¤ Bildarkiv
¤ Nyheter
¤ Evenemang
¤ Skidskytte
¤ Om oss
¤ Kontakt/Boka Event 
dots

E-post: info@sweaktiv.com 

Tel. SE +46 706 66 75 46
Tel. NO + 47 47 26 85 41

Sälen • Trysil